Hvelvet Restaurant
Mens vi drømmer om å kunne reise igjen kan det være fint å både unne seg noe ekstra her hjemme og i samme slengen støtte en lokal bedrift. En restaurant som fortsatt holder oppe i disse tider (hvertfall per 15.11) er flotte Hvelvet på Lillehammer, en restaurant redaktøren tok turen innom i høst.
Vin til vilt
Når bladene gulner og det blir mørkere om kveldene vet vi at sommeren er over og vi går inn i en ny årstid. Det er høst og tid for å høste av naturens overskudd. I skogen er det sopp og tyttebær. Elg, hjort og rådyr beiter i utmark og på eng. I fjellet streifer villrein og innimellom flyr det kanskje opp et rypekull eller to. I vår familie er jakta om høsten en viktig del av tilværelsen. Jakt gir gode naturopplevelser og resultatet av jakta gir gode smaksopplevelser.
Vin til Vegetarmat
Vegetarmat er i vinden som aldri før. Det er mange gode grunner til å spise grønnere, men hva om man er vant til å tenke «rødvin til kjøtt og hvitvin til fisk», og plutselig ikke har noen av delene på tallerkenen? Her følger noen tips som kanskje kan gjøre det lettere å velge vin.
Rødviner til høstens og vinterens kjøtt og viltretter
Senhøstes og på vinterstid smaker det ekstra godt med kraftigere kjøttretter og vilt. Vi har testet ut rødviner til, og her er noen av polets beste kjøp.